Zorgprofessional, wij hebben werk voor je

Regie over je eigen werk, afwisseling, kennis en ervaring opdoen en aantrekkelijke tarieven. Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt, we hebben immers zelf in jouw schoenen gestaan.

Projectbasis

Houd jij meer van vastigheid en continuiteit? Werk dan voor een langere periode bij een opdracht. Hierdoor heb je een vast ritme en zekerheid.

Flexibel werken

Jij kiest zelf waar en wanneer je wilt werken. Vroeg, laat of nacht dienst. Wij bieden adhoc diensten op diverse locaties. Kies maar waar en wanneer jou het beste uitkomt.

Ervaring opdoen

Wij bieden opdrachten in de GGZ, jeugd-, ouderen- en gehandicaptenzorg. Zo kun je meer ervaring opdoen binnen een vakgebied. Maar het geeft je ook de nodige afwisseling als je dat leuk vindt.

Kennis verbreden

Wij bieden regelmatig trainingen en cursussen aan. Dit doen wij in samenwerking met onze opleidingspartners. Zowel theoretisch als praktisch en direct toepasbaar in je werk.

Ik wil me bij Nabij aansluiten

Meld je bij ons aan. Vul het formulier in en upload je CV en eventueel je motivatie.

Hierna neemt een Nabij adviseur contact met je op voor een kennismaking en screening.

Alles in orde, dan kan je aan de slag!

Wat houdt de screening in?

We kijken onder andere naar je kwalificaties. Zoals je diploma’s, behaalde certificaten, je werkervaring en ook vragen we je om een VOG. Maar minstens net zo belangrijk vinden wij je persoonlijkheid en bijvoorbeeld je drijfveren om als zelfstandige te werken in de zorg.

Meld je nu aanIk heb nog een vraag

Ik heb nog een vraag!

Wil je je zo snel mogelijk aansluiten bij ons netwerk van zorgprofessonals? Of heb je eerst nog een vraag? Laat hier je telefoonnummer achter en je wordt spoedig gebeld

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.